Дръзки решения

 В Дръзки решенияhttps://druzki.com ще откриете:

Висококачествени оптични устройства 

Микроскопи, телескопи, бинокли, лупи и принадлежности за тях. При нас ще намерите от устройства за начинаещи до професионални такива –  Bresser, Levenhuk и Meade с доказано качество и гаранция.

Измервателни уреди за домакинствотo

Часовници, термометри, кухненски таймери, кантари от TFA Dostmann Ltd – Германия. Гаранция за качество, прецизност и надеждност.

Професионални термометри регистрирани по HACCP

  • Нашите термометри се използват за просто и точно измерване на температурата в много отрасли, лаборатории, отопление / климатизация, храна, химикали и промишленост.  В много случаи така наречените вериги за измерване (измервателно устройство + сонда) изискват калибриране.
  • С инфрачервените термометри можете лесно и бързо да правите измервания на температурата, без да се налага да докосвате измервания обект. Особено удобни са техните кратки времена за измерване и прецизното измерване от разстояние.
  • Професионални дата логери за температура и влажност.

Метеорологични станции

Метеостанции от Bresser и TFA Dostmann Ltd – Германия.

Домофонни системи

Продажба и монтаж на аудиодомофони и видеодомофони подходящи за къщи, вили, жилищни сгради и офиси. Изготвяне на индивидуални проекти с безплатно посещение на място за гр. София. Цялостно оборудване на домофона по желание на клиента за контрол на достъп, контрол на стълбищно осветление и др. Гаранционна и извън гаранционна подръжка на домофонните системи.

Почистващи роботи

Роботизирани подомиячки – представяме Ви едно изключително ефективно решение за почистване на замърсявания. Досадните домакински задължения ще са значително облекчени с помощта на този уред.

Роботизирани прахосмукачки са с елегантен дизайн и форма, позволяваща максимално ефективно почистване. Със силна всмукателна мощност подходяща за гладки повърхности. Преодоляват лек наклон и лайстни, събират идеално отпадъци, парченца хартия, прах, пясък, малки зърна, коса. Подходяща при събиране на косми от домашни любимци.
Незаменим помощник за всяко домакинство.

Роботи за почистване на прозорци Уредите за почистване на прозорци са предназначени да почистват всякакви видове твърди и гладки повърхности. Можете да почиствате прозорци, огледала, стени и подове на бани, кухни и коридори, маси, шкафове, гардероби и др.

Въздухопречистватели

Осигурете си здраве и енергия. Въздухопречистватели Oberon – качеството на въздуха, кохто вдишваме е от съществено значение за нашето здраве. Всеки ден се сблъскваме с вируси, алергии, полени, лоша миризма, които неволно внасяме в дома си, ето защо ви е необходим въздухопречиствател с високо качество.

Смарт устройства

При нас ще откриете “умни” устройства, които да облекчат Вашето ежедневие. Смарт комутатори, разклонители, ключове за лампи, система за мониторинг на климата във Вашият дом и др.

Контрол на достъп и РВ

Системите за контрол на достъпа зависят от функциите, които изпълняват, тяхната структура и обхват на действие. Системите биват регистриращи, пропускателни и контролно-пропускателни.Регистриращите системи идентифицират преминаващите през даден контролен пункт лица, без да ги ограничават. Служат за контрол на движението на персонал или превозни средства, контролират работното време и др. Пропускателните системи разрешават достъп само на определени лица, в определено време и при определени условия. Могат да ограничат достъпа до различни обекти – административни и жилищни сгради, складове и др. Контролно-пропускателни системи обединяват функциите на регистриращите и пропускателните системи и освен това ги надграждат. Те идентифицират, пропускат, регистрират и архивират данни за преминаващите лица. С тях се оборудват особено отговорни и стратегически важни обекти, а също паркинги и гаражи .Системата за достъп може да се програмира на базата на времеви интервали, в които да се влиза и излиза от обекта, може да допуска само определен брой лица в дадено помещение и др.

Уреди за борба с вредители

Имате проблем с вредители? При нас ще откриете голямо разнообразие от устройства за борба със тях.
Подземни вредители, Гризачи, Кучета и котки, Птици и други отървете се веднъж и завинаги от досадният проблем.

и други Дръзки решения.

Ние от Дръзки решения създадохме  https://druzki.com/ и си поставихме амбициозната цел да предлагаме на Вас, българските потребители качествени продукти от утвъдени производители.

  • Екипът на Дръзки решения подбира специално за Вас марки с доказани произход и качество.
  • Всички наши продукти имат гаранционен и извън-гаранционен сервиз.
  • Нашите служители се стремят Вие, нашите клиенти, да останете удовлетворени от покупката, която сте направили в нашия магазин. Ще сме истински щастливи, ако се върнете като клиент отново.
  • Нашата препоръка към Вас е – Не пренебрегвайте качеството, за сметка на цената.

Винаги искайте повече!

Call Now Button