Парфюмна вода MONTALE Aoud Cuir d’Arabie
Парфюмна вода MONTALE Aoud Cuir d’Arabie
Парфюмна вода MONTALE Aoud Cuir d’Arabie

Парфюмна вода MONTALE Aoud Cuir d’Arabie

97.00 лв.

Montale Aoud Cuir d’Arabie EdP

Изчистване
MONTALE

Описание

Парфюмна вода MONTALE Aoud Cuir d’Arabie

Аромат за мъже. Парфюмна вода MONTALE Aoud Cuir d’Arabie е пикантно ухание с богата композиция от силни анималистични нюанси на кожа от върха до края. Комбинация от нотки на тютюн, кожа и изгоряло дърво. Удът** развива цялата си сила и закръгленост.

Пиер Монтале имал среща със съдбата преди 20 години в далечните краища на кралство Арабия. Вдъхновен от красотата и скритите тайни на източния свят, между процеса на учене и чистото чудо, той композира с поверителни и хилядолетни обонятелни материали като роза, тамян, кехлибар, кедър, скъпоценни дървесини и хиляди други прекрасни аромати като щастливи помади или любовни отвари. В гамата на най-популярните аромати на Пиер Монтале се издига духът на уд – пазител на традициите при портите на изтока.

Връхни нотки: тютюн.
Сърдечни нотки: бреза.
Базови нотки: уд и кожа.
Лансиран: 2006 година.
Ароматна група
: Кожа, уд.

 

* Продуктите без опаковка (Б.О.) са без целофан, оригинална кутия или – в някои случаи, без капачка. Тези продукти пристигнат с предпазен пръстен върху пулверизатора и в транспортна опаковка.

** още дърво агар, алоено дърво, райско дърво – ароматна, тъмна смолиста дървесина, използвана за тамян, парфюми и малки дърворезби. Образува се в сърцевината на дърветата аквилария (Aquilária), когато те се заразят с вид мухъл (Phialophora parasitica).

Допълнителна информация

Тегло 1 kg
Милилитри

100 мл без опаковка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Парфюмна вода MONTALE Aoud Cuir d’Arabie“

Call Now Button