TUSCANY LEATHER

Страстта на семейство Алтавила към италианските майсторски продукти ги кара да основат марката Tuscany Leather през далечната 1968 г. Благодарение на тях и сплотения им екип от специалисти успяват да превърнат от местна към международно призната марка. Предизвикателството започва с амбицията за създаване на висококачествени продукти, изработени от най-добрите материали и израз на всепризнатия италиански дизайн.

През 2008 г. фирмата постига друга важна цел – откриването на нов логистичен и оперативен център в Пиза. Там, благодарение на новия търговски екип, е в състояние да си взаимодействат с всички глобални партньори и да поддържа бизнес отношения с тях.

През 2009 г. компанията е удостоена с награда „Premio Luigi Colombani“ от Търговската камара на Пиза за това, че е допринесла за увеличаване на страстта към продуктите на тосканските майстори.

През годините марката е увеличила популярността си, благодарение на етичните ценности, които винаги са я отличавали. Днес марката има високи стандарти за качество, както за продуктите така и в областта на услугите

Показване на 1–24 от 91 резултата

Call Now Button